Zoekmachine optimalisatie

“Zoekt en gij zult vinden. Was het maar zo simpel”

Natuurlijk is het belangrijk dat je online aanwezig bent, maar weten jouw potentiële klanten jouw bedrijf ook te vinden. Voor SEO & SEA zijn meer bezoekers geen doel op zich. Meer leads wel, met een gerichte belangstelling voor wat jij te bieden hebt. Zoeken met resultaat noemen we dat.

Vraag direct advies aan

"Zoekmachine optimalisatie? Wat is dat nu eigenlijk.."

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd leidt tot een structurele verbetering van de vindbaarheid van je website of webshop in de zoekmachines. Van het toevoegen van waardevolle content tot het verbeteren van de websitestructuur en technische verbeteringen. Wij stellen heldere conversie doelstellingen op, alles met maar een doel; online resultaat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

“Ga ik meer verkopen? Dat is eigenlijk het enige wat telt.”

Als jij je aan het plan houdt: ja. Dat durven we volmondig toe te zeggen. In onze maandelijkse rapportage laten we ondubbelzinnig zien wat de resultaten zijn. Volledig transparant en tot in de kleinste details: meten is weten. Natuurlijk verwachten we wel dat alle interne sales- en logistieke processen op orde zijn. Wij geven je de klanten, maar jij moet ze bedienen.”

Je maakt me nieuwsgierig, wanneer spreken we af?

Maak een afspraak met een van onze online specialisten.

Maak een afspraak